Ring og få et godt tilbud på 22 17 26 31

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 11 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af krybekælder

Isolering af krybekælder – hurtigt og nemt

Isolering er alfa og omega. Særligt hvis du har en krybekælder. For så er du i risikogruppen for kolde gulve og dårligt indeklima. Gør noget ved det i dag – få isoleret din krybekælder.

Dit lokalområdes eksperter i isolering af krybekælder med Papiruld

Vil du have, at eksperter udfører din isoleringsopgave? Hos Labo-Papiruld har vi 2 mand, som beskæftiger sig med isolering. Manden bag firmaet er tømrermester Lars Bo, som blev udlært tømrer i 1984. Du er derfor i trygge hænder hos et firma, der i flere år har levet af mund til mund metoden.

Du kan få vores ekspertise og isolering af krybekælder, hvis du bor i omegnen af:
•    Haslev
•    Ringsted
•    Rønnede
•    Næstved
•    Faxe

Du bliver nødt til at isolere 

Før eller siden vil din nuværende isolering give op. Inden det sker, vil du måske bemærke, at varmeregningen stiger. Mange kommer også ud for, at deres vægge er ekstra kolde bestemte steder. Hvis det er noget, du kan genkende, bør du få kigget nærmere på din isolering.

Hvis du har en krybekælder, så er isolering en alvorlig snak. Fugt og skimmelsvamp har det med at opstå hurtigt disse områder. En god isolering kan sætte en stopper for det. Få et isoleringstjek inden det er for sent.

Har du prøvet det før? 

Det er sjældent sjovt at isolere hjemmet. Mange gange skal du sætte flere dage af til arbejdet, og isoleringsmaterialet kan mærkes i hele hjemmet og kræver derefter den store hovedrengøring. 

Papiruld er noget for sig selv. Det sviner ikke. Effekten er god, og du gavner faktisk også miljøet. Derfor minder Papiruld ikke om andre gode isoleringsmaterialer.

Prisen er også noget for sig selv. Man siger, at isolering af krybekælder med Papiruld vil tjene sig selv hjem igen inden for et par år. Og glem nu ikke håndværkerfradraget! 

Flere har allerede fået Isolering af krybekælder i Haslev, Ringsted, Faxe, Rønnede, Næstved og omegn. Det må også være betryggende at vide.

Start med et isoleringstjek

Alle med en krybekælder bør få foretaget et regelmæssigt isoleringstjek. Hos Labo-Papiruld gør vi det gratis. Kaffen sørger vi også selv for. Du skal blot vente på resultaterne.

Gratis isoleringstjek: Hvor meget kan jeg spare penge på varmeregningen?

 

Se her hvordan vi udfører isolering af krybekælder med Papiruld: