Ring og få et godt tilbud på 22 17 26 31

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

1 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering

Isolering i Sydsjælland

Boligejere fra Ringsted, Næstved, Faxe og hele Sydsjælland vælger dagligt Labo-Papiruld til deres isoleringsopgave. 

Labo-Papiruld beskæftiger 2 mand til isolering af hulmur, loft, skunk og krybekældre. Arbejdet bliver udført med Papiruld, som er en effektiv og miljøvenlig løsning.

Vidste du f.eks., at mus og rotter ikke bryder sig om Papiruld? Eller at Papiruld har et lavere CO2-fodaftryk end andre isoleringstyper? Det er blot få af de mange fordele ved Papiruld.

Isoleringsmaterialet kommer fra Papiruld Danmark. Det er der god grund til. Produktet er danskproduceret og har gode egenskaber, set i forhold til andre papiruldstyper på det danske marked, som er importeret fra udlandet. 

Med Papiruld kan du gøre isoleringsprojektet billigere, fordi du ikke er afhængig af at have en tæt dampspærre. Arbejdet bliver derudover udført hurtigt og effektivt.

Kunder fra hele Sydsjælland

Husejere fra hele Sydsjælland vælger Labo-Papiruld. Vi udfører meget isolering i Ringsted, Næstved, Faxe og omegn, her finder du mange husejere, der har valgt at få deres isolering lavet af Labo-Papiruld. 

Labo-Papiruld er uddannet Energivejleder og Bedre Bolig rådgiver og er derfor meget fokuseret på den korrekte opbygning af boligen. Det giver det bedste indeklima og en længere levetid til boligen.

www.energivejlederen.dk
www.bedrebolig.dk
 
Labo-Papiruld er en del af Labo-Gruppen, som også har en tømrer- og snedkerafdeling. Labobyg laver næsten alt inden for byggeri. Vi bruger lærlinge som et aktiv og lægger vægt på kvalitet, service og troværdighed. På nuværende tidspunkt beskæftiger vi ca. 8 mand inden for tømrer- og snedkerafdelingen.

www.labobyg.dk

I Labo-gruppen samarbejder vi med alle andre faggrupper inden for byggeriet, således at du kun behøver kontakt til en person for at gennemføre dit byggeprojekt.

Vi er medlem af Dansk byggeri og dækket af Byg Garanti ordningen. Du kan derfor trygt få isolering i hjemmet med Labo-Papiruld.

www.danskbyggeri.dk
www.byggaranti.dk